Toate tipurile de fuste dama sunt piese vestimentare clasice care au rezistat timpului. Fustele au evoluat de la piese vestimentare lungi si simple la articole de baza la moda si feminine din garderoba.

Deschide usa, pune mancarea, seteaza ora, asteapta, scoate-o, bucura-te – atunci cand lucrurile trebuie sa mearga din nou repede in bucatarie, tipurile de cuptoare cu microunde sunt ajutorul perfect.

Fie ca tocanita este rece si trebuie incalzita sau carnea congelata trebuie dezghetata. In doar cateva minute, preparatul rece se transforma intr-un deliciu culinar fierbinte. Supa, care este rece, poate fi incalzita imediat.

Nici macar gratinarea nu este o provocare majora pentru unele cuptoare cu microunde. Nu e de mirare ca cuptoarele cu microunde pot fi gasite in aproximativ trei sferturi din gospodarii.

Multi oameni nu au timp sa gateasca din cauza vietii lor agitate de zi cu zi. Cuptoarele cu microunde sunt ajutoarele perfecte in viata de zi cu zi.

Pot fi folosite pentru a pune alimente proaspete pe masa rapid si fara prea mult efort. Un cuptor cu microunde nu numai ca poate incalzi alimentele din ziua precedenta, dar poate si gati, fierbe si poate pregati alimente, in functie de model.

Cuptor cu microunde

Un cuptor cu microunde bun poate face mult mai mult decat doar sa incalzeasca mancarea. Cu functiile de gatit grill, aer cald sau abur, un cuptor cu microunde este aproape polivalent.

O friptura suculenta, o chifla crocanta sau pizza finita vor ateriza in farfuria ta in cel mai scurt timp. Este deosebit de practic nu numai pentru cei singuri, ci si pentru familiile cu copii.

Costurile de achizitie si electricitate ale unui cuptor cu microunde sunt mai mici decat cele ale unui cuptor clasic. Si mancarea care trebuie gatita se face, de asemenea, mai rapid.

Cuptor cu microunde incorporabil

Oricine cauta un cuptor cu microunde care sa se integreze armonios in bucatarie, ar trebui sa opteze pentru un cuptor cu microunde incorporabil. Fiind incorporat, numai partea din fata este acoperita.

Cuptoarele cu microunde incorporabile sunt proiectate astfel incat sa poata fi integrate intr-un dulap de bucatarie. Conditia prealabila este ca in propria bucatarie sa existe un dulap potrivit pentru integrarea acestuia.

In acest scop, dimensiunile dulapului trebuie comparate cu dimensiunile cuptorului cu microunde. Fantele de ventilatie ale unui cuptor cu microunde incorporat sunt pe spate. Ar trebui sa existe un spatiu de cel putin 10 centimetri intre perete si spatele dispozitivului.

Cum aleg un cuptor cu microunde?

Cuptoarele cu microunde difera nu numai prin design, ci si in ceea ce priveste echipamentul lor. Pe langa cuptoarele cu microunde clasice exista dispozitive combinate care vin cu functii suplimentare utile. Pot avea o functie grill care ofera avantajul ca alimentele pot fi si gatite, nu numai incalzite.

Cuptoarele cu microunde cu aer si functii cuptor, pot atinge temperaturi de pana la 250 de grade. Cuptoarele cu microunde cu functie de abur, ofera avantajul gatirii delicate a alimentelor.

Pentru a gasi un cuptor cu microunde adaptat in mod optim propriilor nevoi, ar trebui sa iei in considerare cativa factori, si anume: marimea, puterea, functia de control parental, iluminare interioara si fereastra de vizualizare, mecanica usilor, functii, programe automate.

Ce inseamna grill la cuptor cu microunde?

Cuptorul cu microunde cu grill este un aparat combinat practic in gospodaria moderna. Nu numai ca ajuta la dezghetare sau la incalzire, dar datorita functiei de gratar, pregateste si mancaruri crocante precum paine prajita sau pizza hawaiana in scurt timp.

Unele modele sunt echipate si cu functie de aer cald. Cuptoarele cu microunde cu grill se numara printre modelele multifunctionale si au devenit indispensabile in multe bucatarii. Modul de a manca s-a schimbat, mai ales in familii.

Aproape ca nu mai ramane timp pentru gatit, iar membrii familiei mananca adesea la ore diferite. Un cuptor cu microunde cu functia grill este exact ajutorul potrivit pentru bucatarie si un adevarat universal.

Cuptor electric

Un cuptor electric este echipat cu programe automate pentru prepararea anumitor alimente. Acestea pot fi gasite mai des la modelele cu functie grill sau aer cald. In special, functia grill pentru prepararea puiului este cautata de multi fani.

Cu un program automat, cuptorul electric functioneaza prin apasarea unui buton, cu valorile de performanta si timpii de gatire setate de producator.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}